امروز : جمعه 06 دسامبر 2024

[smartslider3 slider="2"]

کاربرد پروفیل

کاربرد پروفیل یکی از سوالات پرتکرار است. در حال حاضر پروفیل به عنوان یکی از کالاهای فلزی پرکاربرد به شمار می آید که در قسمت ها و صنایع گوناگون از قبیل ساختمان سازی، خودروسازی و غیره برای ساختن درب، پنجره، نمای ساختمان و غیره به طور فراوان مورد استفاده قرار می گیرد.

تولید پروفیل ها در انواع، شکل ها، ضخامت ها، جنس ها و اندازه های متنوع انجام می گیرد که هر یک از پروفیل ها از نظر قیمت با یکدیگر تفاوت دارند. به طور کلی باید گفته شود که دو نوع پروفیل ساختمانی و صنعتی موجود می باشد.

منظور از پروفیل های ساختمانی آن دسته از پروفیل هایی است که از آن در صنعت ساختمان سازی برای ساخت در و پنجره های آلومینیومی استفاده می شود. پروفیل های صنعتی هم محصولاتی می باشند که از آنها در صنایع گوناگون مانند خودروسازی، نظامی و غیره استفاده می شود.

 

کاربرد پروفیل

استفاده از پروفیل در صنایع ساختمان سازی و اسکلت فلزی

نور سر از جمله شیوه هایی می باشد که برای تولید پروفیل به کار گرفته می شود. کاربرد کلیه پروفیل هایی که تولید آنها با استفاده از چنین شیوه ای انجام می گیرد در کارهای ساختمانی سبک است. در پاسخ به کاربرد پروفیل چیست باید گفت که در حال حاضر پروفیل ها دارای کاربردهای گسترده و متنوع هستند که استفاده از آنها در صنایع ساختمان سازی یکی از مهمترین کاربردهایشان می باشد.

پروفیل های نبشی و ناودانی به طور گسترده در پروژه های عمرانی مورد استفاده قرار می گیرند. همه ما می دانیم که اصلی ترین ساختار هر منزل و ساختمان توسط اسکلت آن شکل می گیرد. مورد استفاده قرار دادن پروفیل های محکم و با قدرت بالا مدت چیدمان نخستین آجرهای ساختمان بر میزان کیفیت ساختمان تاثیر قابل توجهی می گذارد و همچنین منجر به جلوگیری از فرسوده شدن آن می گردد.

ماشین سازی ، ساخت نرده های فلزی و چهارچوب درهای بزرگ

مورد دیگری که می توان برای کاربرد پروفیل چیست ذکر کرد این است که از آن در ماشین سازی استفاده می شود. در صنایع ماشین سازی لازم است تا مکعب های توخالی و محکم به کار گرفته شود. پروفیل ها در چنین صنایعی دارای کاربرد می باشند و توسط افرادی روی کار آمدند که در زمینه تولید و طراحی ماشین فعالیت دارند.

علاوه براین، برای آن دسته از نرده های فلزی که نیازمند آهن های توخالی با استحکام و قدرت بالا هستند پروفیل ها مورد استفاده قرار خواهند گرفت. ساختار و همچنین نوع طراحی این کالا به گونه ای می باشد که برای نصب نرده های فلزی بسیار مناسب است.

به غیر از موردی که در جواب به کاربرد پروفیل چیست ذکر کردیم باید گفت که این محصول برای تولید چهارچوب های فلزی درهای بزرگ و کوچک نیز به کار می رود.

راه پله، پوشش سقف سوله ها و کرکره مغازه

در بخش قبلی به برخی از کاربردهای مهم پروفیل اشاره کردیم. زمانی که قرار است ساخت راه پله انجام گیرد استفاده از لوله های فلزی محکم و با دوام یکی از کارهای ضروری می باشد. در غیراین صورت ساخت پله های باکیفیت و بدون عیب و نقص امکان پذیر نیست. بنابراین در سوال کاربرد پروفیل چیست باید جواب داد که از آن برای ساختن پله ها استفاده می شود.

همچنین پروفیل ها جهت پوشش سقف سوله ها نیز کاربرد دارند . بعضی از مدل های پروفیل سبک و انعطاف پذیر برای ایجاد سقف های کاذب بسیار مناسب و مفید هستند. لازم است ذکر کنیم که این محصول دارای کاربرد وسیعی در تولید کرکره های فلزی می باشد. شیوه ساخت و جنس پروفیل نقس بسیار مهمی را در تولید باکیفیت ترین مدل کرکره فلزی ایفا می نماید.

 

کاربرد پروفیل

 

سخن پایانی

در مبحث کاربرد پروفیل چیست گفتیم که پروفیل یا قوطی به عنوان پرکاربردترین کالاهای ساختمانی به شمار می آیند. این محصول در صنایع ساختمان و پنجره سازی دارای کاربرد گسترده ای می باشد. باید گفته شود که پروفیل ها کمک کرده اند تا پروژه های ساختمانی به راحتی و آسانی پیش روند.

در حال حاضر تولید این مکعب های مستحکم به شیوه های گوناگونی انجام می گیرد که نور سرد و نورد گرم جزء رایج ترین شیوه های تولید پروفیل محسوب می شوند. خوب است بدانید که فرآیند ساخت پروفیل کیفیت آن را به شدت تحت تاثیر قرار می دهد.

همچنین ترکیب های شیمیایی ویژه مورد استفاده در پروسه ساخت پروفیل قادر است بر میزان کیفیت و استقامت نهایی آن تاثیر قابل توجهی بگذارد. از مهمترین کاربردهای پروفیل می توان به ساختمان سازی، اسکلت فلزی ساختمان، ماشین سازی، نرده های فلزی، چهارچوب درهای بزرگ، راه پله، پوشش سقف سوله ها و کرکره مغازه اشاره کرد.

برای مشاوره رایگان با کارشناسان خبره ما در آهن هایپر و راهنمایی برای خرید با مناسب ترین قیمت با شماره زیر تماس بگیرید

۰۲۱-۷۲۰۲۵

مقالات مرتبط:

پروفیل کلافی چیست؟ کاربرد، مزایا و معایب آن

پروفیل سی پرلین مزایا و کاربردهای آن

پروفیل زد پرلین، کاربرد و مزایای آن

انواع پروفیل ساختمانی را بشناسیم + معرفی کاربرد هریک از آن ها

https://ahanhyper.com//?p=19546

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *