امروز : پنج‌شنبه 03 اکتبر 2024

[smartslider3 slider="2"]

کاربرد پروفیل نبشی

نبشی به عنوان یکی از پرکاربردترین انواع پروفیل ها در صنعت به شمار می آید. این نوع پروفیل دو ضلع و یک زاویه دارد و برای اینکه میزان وزن و بار سازه ها تحمل شود مورد استفاده قرار می گیرد. به طور به آن دسته از مقاطعی که به شکل L هستند نبشی گفته می شود که در حال حاضر جزء یکی از مصالح مهم و پروفیل های ساختمانی محسوب می شود.

به منظور متصل کردن پل ها به ستون ها و یا تیرآهن ها به بیم های باربر و همچنین انجام اتصالات ستون ها به صفحه ها در فنداسیون از نبشی استفاده می شود. علاوه براین ،کاربرد پروفیل نبشی را می توان در ستون های آسانسور و همین طور در ساخت ستون و خرپا و بادبند نیز به طور واضح مشاهده کرد. دیگر مصرف کنندگان این محصول شامل صنایع راه و ساختمان، دکل سازان، خودروسازی و قطه سازی می شود.

 

کاربرد پروفیل نبشی

 

تقویت سازه ها و ساخت چهارچوب ها با پروفیل نبشی

اکنون که می دانید پروفیل نبشی چیست بهتر است با کاربردهای آن نیز آشنا شویم. نبشی برای تحمل کردن بار سازه کاربردهای فراوانی دارد. مهمترین کاربرد پروفیل نبشی این است برای تقویت کردن سازه ها مورد استفاده قرار می گیرد و به طور معمول اتصال این مقاطع را به وسیله جوش یا پیچ انجام می دهند.

آنها قادر است تا میزان تحمل بار را تا حد قابل توجهی بالا ببرند و همچنین به افزایش طول عمر آن کمک کنند. لازم به ذکر است که این مقاطع تقریبا جزء بخش جدایی ناپذیر پروژه های ساختمانی و ساخت و ساز محسوب می شوند.

به علاوه آنها را برای ساخت چهارچوب سازه های گوناگون در ساختمان ها و کارخانه ها به کار می گیرند. به طور کلی، مدل های مختلف پروفیل، نبشی، ناودانی و قوطی برای انجام دادن چنین کاری مناسب می باشند.

تکیه گاه، ساخت ستون ها و سقف های کرمیت

رایج ترین کاربرد پروفیل نبشی استفاده از آن به عنوان تکیگاه جهت ساخت تاقچه ها می باشد. علاوه براین، برای اینکه لوله ها و قسمت های گوناگون به طور ثابت در جای خود نگه داشته شوند پروفیل نبشی را مورد استفاده قرار می دهند. در ساخت سازه ها این مقطع را برای متصل کردن پل ها به ستون ها و اتصال ها تیرآهن ها به بیم ها در ساخت فونداسیون ساختمان به کار می برند.

به طور معمول زمانی که قرار است از پروفیل نبشی برای ساخت فونداسیون ساختمان استفاده شود مقاطع با اندازه 50 الی 150 سانتی متر به کار گرفته خواهد شد. به علاوه از نبشی لقمه در سازه های آسانسور استفاده می کنند. دیگر کاربرد پروفیل  این است که آن را برای ساخت سقف های کرمیت از تیرچه های نبشی داخل بتن پوششی به کار می برند.

کاربرد در صنعت، نبشی کشی ساختمان و تزئینات

از نبشی های لقمه ای و شاخه ای برای ساختن خرپا، ماشین آلات صنعتی، دکل های منتقل دهنده نیرو و بادبندها استفاده می گردد. کاربرد پروفیل نبشی تنها به موارد ذکر شده خلاصه نمی شود و برای نبشی کشی ساختمان نیز از آن استفاده می کنند. منظور از نبشی کشی فرآیندی می باشد که در طول آن ایمن کردن سقف، دیوارهای فاقد نما با نمادار، دیوار سفالی و غیره برای جلوگیری از سقوط امکان پذیر می باشد.

در صورتی که این کار در ساختمان سازی و همچنین ساخت سازه های بتنی انجام نشود به عنوان یکی از ایرادات آنها به حساب می آید. با وجود اینکه پروفیل نبشی بیشتر در ساختمان سازی و صنعت مورد استفاده قرار می گیرد ولی آنها برای ساختن لوازم و تجهیزاتی از قبیل مبلمان یا قفسه های تزئینی در ساختمان ها نیز دارای کاربردهای بسیار زیادی می باشد.

 

کاربرد پروفیل نبشی

 

سخن پایانی

همانطور که گفتیم نبشی ها به عنوان اساسی ترین قسمت های به کار رفته در صنایع ساختمانی، راه سازی و صنعتی گوناگون به شمار می آیند. در حقیقت، به پروفیلی که هر دو ضلع سطح مقطع آن بر یکدیگر عمود می باشد نبشی گفته می شود. کاربرد پروفیل نبشی در پروژه های ساختمانی، عمرانی و صنعتی بسیار زیاد می باشد.

به علاوه استفاده از آن با لوازم و سایر سازه ها امکان پذیر می باشد.  آن دسته از نبشی هایی که ابعاد آنها بین 5 الی 15 سانتی متر است برای اتصالات پل ها به ستون ها و همچنین اتصالات ستون ها به صفحه ها در فنداسیون و یا تیرآهن ها به بیم های باربر و ساختن ستون و خرپا مورد استفاده قرار می گیرند. به طور کلی باید گفته شود که نبشی ها با توجه به ابعادی که دارند به کار گرفته می شوند.

برای مشاوره رایگان با کارشناسان خبره ما در آهن هایپر و راهنمایی برای خرید با مناسب ترین قیمت با شماره زیر تماس بگیرید

۰۲۱-۷۲۰۲۵

مقالات مرتبط:

راهنمای خرید نبشی

کاربرد نبشی و ناودانی

https://ahanhyper.com//?p=19562

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *