امروز : شنبه 20 جولای 2024

[smartslider3 slider="2"]

سازه lsf چیست؟

در این مطلب قصد داریم به بررسی سوال سازه lsf چیست؟ بپردازیم. جهت آشنایی با انواع سازه lsf  با ما همراه باشید.

سازه lsf چیست؟

به سازه lsf معمولاً ساختار فلزی سبک نیز می گویند. یک سیستم ساختمانی سبک می باشد و محل اقامت را فراهم می کند. در حالی که بارهای پایه به حداقل خواهد رسید زمانی که در ساختمان های موجود در آن صحبت می‌شود معمولاً از سازه‌های فلزی سبک استفاده می‌کنند. یک روش کارآمد و مقرون به صرفه می باشد که ساخت lsf به راحتی و با مصالح های بسیار جایگزین ساخت های سنتی شده است.

 بهتر است بدانید مزیت اصلی ساختار lsf در تولید این است قبل از بارگذاری مرحله بعد از ساخت می تواند بسیار سریع و مقرون به صرفه در منابع انجام شود. همچنین زمان کلی ساخت را کاهش خواهد داد. این سیستم در ساخت و سازهایی مثل خانه های ویلایی، ساختمان های مسکونی، اداری، هتل و اپارتمان، ساختمان مدارس و … مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 توجه داشته باشید سازه lsf سازه پیش ساخته و سبک می باشد. به طور کلی بر اساس طرح معماری ساختمان در محل کارخانه تولید و عرضه می‌شود. در مرحله ساختمانی توسط پیچ و سرمته ای بولت‌ها و دیگر اتصالات نصب خواهد شد. بهتر است بدانید در ساخت این سازه ها از ورق‌های گالوانیزه و پروفیل‌های z,c,u استفاده می‌شود.

 

سازه ال اس اف چیست؟

 

سازه های lsf  گزینه مناسبی برای سازه های فلزی یا بتنی می باشد که در ساختمان سازی کاربرد فراوانی دارد.

بهتر است بدانید سازه های lsf در طی سال‌های متمادی در کاربردهای فراوان مورد استفاده قرار گرفته است. برای برطرف کردن مشکل کمبود مسکن از این سازه استفاده می‌کنند. بهتر است بدانید استفاده از این سازه ها باعث می شود دوام ساختمان و عمر مفید آن افزایش پیدا کرده همچنین بهبود عملکرد لرزه ای ساخت را به همراه دارد.

نحوه ساخت و اجرای سازه ال اس اف

اجرا و نحوه ساخت سازه های lsf در طی فرایندی انجام می پذیرد که به شرح زیر می باشد.

پی و فونداسیون

در اجرای سازه های lsf برای نصب دیوار ها معمولاً یک فوندانسیون به عمق ۵۰ سانتیمتر اجرا خواهد شد. پس از اینکه فرایند فوندانسیون تمام شود انکر بولت ها در فاصله های مشخصی تعبیه می‌شوند که در داخل فوندانسیون قرار خواهند گرفت که توسط این انکر بولت ها می توان دیوارها را تثبیت کرد.

نصب دیوار ها

پس از اینکه فوندانسیون اجرا شود باید دیوارها را نصب کرد. نصب دیوار ها و ثابت نگه داشتن آن ها معمولاً در داخل فونداسیون، انکربولت هایی را قرار می دهند که دیوارهای باربر توسط نوعی مهارکننده موقت در محل مشخصی نصب خواهند شد.

اجرای سقف

در سازه های lsf از روش ها و سبک‌های مختلفی برای سقف  نصب خواهند شد. خرپاهای سقفی و همچنین سیستم‌های بتن ریزی از جمله پرکاربرد ترین شیوه برای اجرای سقف ها می باشند که پوشش سقف را به صورت خشک یا بتنی درجا خواهد بود.

پوشش های داخلی و خارجی

مصالح سنتی یا مدرن جهت پوشش های خارجی یا نمایه سازی استفاده می‌شود. در پوشش های خارجی به صورت تر یا ملات خشک می توان استفاده کرد. همچنین در پوشش دیوارها در فضای داخلی نیز از مصالح مختلفی مثل کاغذ دیواری، رنگ، دیوار پوش، کاشی و گچ و … استفاده خواهد شد.

اجرای تاسیسات برقی و مکانیکی

توجه داشته باشید در سازه های lsf  تاسیساتی مثال لوله‌کشی و سیستم های تهویه مطبوع مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای لوله کشی از لوله‌های سوپرپایپ و پی وی سی فشرده استفاده خواهد شد. معمولاً نسبت به لوله های چدنی دارای مقاومت و انعطاف پذیری بالایی می باشند.

نصب درب و پنجره

معمولاً برای نصب در و پنجره از انواع درب های مدرن مثل پی وی سی، آلومینیوم، ضد حریق و ضد سرقت و … در سازه های lsf استفاده می‌شود.

 

نحوه ساخت و اجرای سازه ال اس اف

 

کاربرد سازه‌های lsf

از سازه های lsf  در کاربردهای بسیاری می توان استفاده کرد. برخی از کاربردهای این سازه عبارتند از:

  1. استفاده از سازه lsf در ساخت مجموعه های ورزشی و آموزشی
  2. استفاده در کارخانه‌ها و کارگاه‌های صنعتی
  3. ساخت نیم طبقه در فضاهای دارای ارتفاع زیاد
  4. استفاده از سازه های lsf در اضافه کردن طبقات در پشت بام به ساختمان
  5. استفاده از سازه lsf در ساخت شهرک های مسکونی در هنگام ضرورت

 

مزایای سازه ال اس اف

 

مزایای سازه ال اس اف

بهتر است بدانید استفاده از سازه lsf  در ساختمان سازی دارای مزایای متنوعی می باشد و کاربردهای بساری را به خود اختصاص داده است. برخی از مزایای سازه lsf  عبارتند از:

  • این سازه ها دارای وزن سبک می باشند که برای ساخت و ساز از انعطاف پذیری بالایی برخوردار هستند. در آن طرح مختلف در شرایط اقلیمی متفاوت وجود دارند.
  • مزیت دیگر این سازها این است که شما با استفاده از سازه lsf می توانید یک ساختمان مدرن را به راحتی طبق استاندارد های ساختمانی طراحی و از آن بهره مند شوید.
  • در پروژه های ساخت ویلای شمال یا هر پروژه دیگری استفاده از سازه های lsf باعث می شود تا هزینه های نیروی انسانی را کاهش داده و همچنین سرعت پروژه بالاتر می شود.
  • همچنین استفاده از سازه lsf باعث می شود تا پروژه ساختمانی در تمامی قسمت ها پیش برود بدون آنکه اختلالی در سازه‌های دیگری ایجاد شود.
  • بهتر است بدانید معمولاً از سازه lsf برای ساختمان سازی استفاده می شود که نیاز به سازه ها در محل ساختمان سازی نیز همچنین این سازها به صورت پیش ساخته و به طور مستقیم در محل به محل اصلی انتقال داده می‌شوند که تجهیزات و نیروی انسانی کمی را در مدت زمان کمتری نیاز دارند و به سرعت نصب خواهند شد.
  • یکی دیگر از مزایای بسیار مهم این سازها برخورداری از مقاومت بالا در برابر حریق و آتش سوزی می باشد.
  • این سازه ها بسیار مقرون به صرفه می باشند.
  • نکته بسیار مهم سازه lsf برخورداری از مقاومت بالا در برابر زمین لرزه رانش زمین و طوفان‌های شدید باران برف و … می باشد.
  • در نظر داشته باشید در سازه‌های lsf معمولاً زباله های ساختمانی کمتری تولید خواهند شد که این زباله ها قابل بازیافت خواهند بود.
  • سازه‌های lsf از استفاده انرژی اضافه جلوگیری خواهد کرد و هزینه های مصرف انرژی را کاهش می دهند.
  • بهتر از بدانید سازه های lsf به صورت یکنواخت می باشند اما از طول و ضخامت آن با توجه به نوع کاربرد قابل تنظیم می باشند.
  • یکی دیگر از مزایای سازه های lsf برخورداری از مقاومت و سختی بالایی می باشند که تحت تاثیر عوامل محیطی قرار نخواهند گرفت.
  • بهتر است بدانید این سازه ها در برابر خوردگی، پوسیدگی و نفوذ جانوران موذی از مقاومت بالایی برخوردار می باشند.

برای مشاوره رایگان با کارشناسان خبره ما در آهن هایپر و راهنمایی برای خرید با مناسب ترین قیمت با شماره زیر تماس بگیرید

۰۲۱-۷۲۰۲۵

مقالات مرتبط:

ساخت ویلا با سازه lsf

https://ahanhyper.com//?p=17727

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *