امروز : سه‌شنبه 30 آوریل 2024

[smartslider3 slider="2"]

5 نکته مهم قوطی پروفیل که باید بدانید

مقاطع فولادی در انواع مختلف و کاربردهای گوناگون موجود هستند پروفیل یکی از این قطعات فولادی است. در این مبحث قصد داریم به بررسی ۵ نکته مهم قوطی پروفیل که باید بدانید؛ بپردازیم. از شما همراهان گرامی دعوت می شود؛ جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره این مقطع فولادی تا انتها با ما همراه باشید.

آشنایی با قوطی پروفیل

قوطی پروفیل یک مقطع تو خالی طویل است که در دو نوع ساختمانی و صنعتی تولید و عرضه می شود. از پروفیل صنعتی در صنایع خودروسازی و از نوع ساختمانی آن در ساخت در و پنجره استفاده می شود. بهتر است بدانید پروفیل ها انواع گوناگونی دارند که از نظر کاربرد و سایز با هم متفاوت هستند. از انواع این محصول می توان به قوطی گالوانیزه، پروفیل زد، پروفیل آبرو، قوطی ستونی و قوطی مبلی اشاره کرد. پروفیل های صنعتی معمولا دارای ضخامت بیش از ۳ میلی متر هستند.

آشنایی با قوطی پروفیل

انواع قوطی پروفیل

در زیر به مهم ترین قوطی های پروفیل اشاره شده است:

قوطی گالوانیزه

گالوانیزاسیون فرآیندی است که فلزات را با پوششی از جنس روی می پوشانند‌‌. با این کار مقاومت فلز در برابر فشار‌ و ضربه بالا می رود. گالوانیزه بودن پروفیل سبب می شود هزینه تعمیر و تعویض آن کم شود. با این کار ظاهر محصول یکدست شده و اگر خراب شود قسمت هایی که تغییر شکل داده اند را به راحتی می توان پیدا کرد. قوطی گالوانیزه از قوطی های پرکاربرد است که بر روی آن ها فرآیند گالوانیزاسیون انجام می شود.

این قوطی پروفیل در برابر رطوبت مقاومت بالایی دارد. همچنین در برابر فشار و ضربات از استحکام بالایی برخوردار است. در مکان هایی که احتمال خوردگی و زنگ زدگی فلز زیاد است از این پروفیل استفاده می شود‌. به طور مثال برای در و پنجره های ساختمان از این محصول استفاده می شود چون در معرض رطوبت هستند.

پروفیل Z

پروفیل ها به دو دسته باز و بسته تقسیم می شوند که پروفیل Z که به پروفیل زد پرلین هم شناخته شده است در دسته پروفیل های باز قرار دارد. این پروفیل می تواند بارهای کششی را به خوبی تحمل کند. پروفیل Z اهمیت زیادی دارد و در همه سازه های فلزی استفاده می شود‌. این محصول حمل و نقل ساده ای داشته و در مناطق زلزله خیز مورد استفاده می باشد.

پروفیل آبرو

پروفیل آبرو نوعی قوطی پروفیل است که استحکام بالایی دارد. این مقاطع از ورق گالوانیزه ساخته می شوند که کیفیت بالایی دارند. از این محصول برای ساخت در و پنجره استفاده می شود. در پوشش سقف ها در ابعاد مختلف از این پروفیل استفاده می شود.

این پروفیل در دو شکل یک طرفه و دو طرفه ساخته می شود که هر کدام کاربرد و ویژگی های خاصی دارند. از کاربردهای مهم این پروفیل می توان به ساخت انواع سقف های شیروانی و سقف پارکینگ اشاره کرد. شایان ذکر است این مقطع در برابر خوردگی و رطوبت مقاومت زیادی دارد.

انواع قوطی پروفیل

جنس قوطی پروفیل

بهتر است بدانید برای تولید قوطی پروفیل از سه متریال اصلی استفاده می شود که در زیر آن ها را بررسی کرده ایم:

قوطی پروفیل استیل

این پروفیل از مهم ترین و رایج ترین انواع پروفیل است. این محصول دو ویژگی مهم دارد یکی اینکه در برابر فشار استحکام بالا دارد و دیگری مقاومت آن در برابر زنگ زدن است. با توجه به ویژگی های ذکر شده از این محصول در ساخت اسکلت فلزی، سقف ساختمان و دکوراسیون استفاده می شود.

قوطی پروفیل آلومینیومی

این پروفیل وزن کمی داشته و انعطاف پذیری بالایی دارد. این محصول مقاومت بالایی در برابر خوردگی دارد.

قوطی پروفیل آهنی

این نوع قوطی پروفیل قیمت پایینی داشته و کاربردهای آن زیاد است. وقتی احتمال خوردگی کم باشد؛ از این محصول استفاده می شود.

مزایا و معایب قوطی پروفیل

از نکات مهمی که درباره قوطی پروفیل باید بدانید مزایا و معایب آن است‌. این مقاطع دارای مزایا و معایبی است که با دانستن آن ها می توان انتخاب مناسبی داشت. قوطی پروفیل معمولا از نظر جنس با هم تفاوت دارند. مثلا قوطی که از گالوانیزه ساخته شده مقاومت خوبی در برابر رطوبت دارد.

در حالی که مزیت مهم پروفیل C آسان بودن نصب مصالح روی آن است. در نتیجه اگر نصب آسان و کم هزینه می خواهید پروفیل C انتخاب مناسبی است. از معایب پروفیل می توان به خوردکی و عمر کم آن در صورت اندود نشدن اشاره کرد. از مزیت های پروفیل گالوانیزه می توان به استحکام بالای آن و جلوگیری از هرز شدن پیچ ها و افتادگی بازشوهای در اشاره کرد.

مزایا و معایب قوطی پروفیل

کاربرد قوطی پروفیل

بهتر است بدانید قوطی پروفیل کاربردهای زیادی دارد که در زیر آن ها را بررسی می کنیم:

در ساخت و سازهای عمرانی، ساختمان های مسکونی و تجاری از این محصول استفاده می شود‌ همچنین در صنایع مختلفی چون معدن، کشاورزی، تولیدی و خودروسازی از این محصول استفاده می شود. از کاربردهای دیگر این مقطع فولادی می توان به ساخت میز و صندلی اشاره کرد. تولید و ساخت در و پنجره و نرده از کاربردهای دیگر این محصول است.

فرآیند تولید قوطی پروفیل

بهتر است بدانید قوطی پروفیل به دو روش مستقیم و غیرستقیم تولید می شود که در زیر به بررسی آن ها می پردازیم:

تولید پروفیل به روش مستقیم: از این روش تولید برای پروفیل های باز استفاده می شود. این روش تولید بدین گونه است که ورق فولادی در فرآیند شکل دهی مستقیم به فولاد تبدیل شده و به جوشکاری نیاز ندارد.

تولید پروفیل به روش غیر مستقیم: در این روش تولید قوطی پروفیل اول لوله تولید شده و آن را زاویه دار کرده و در آخر پروفیل تولید می شود.

معرفی فروشگاه تخصصی آهن هایپر

مجموعه تخصصی آهن هایپر ارائه دهنده انواع محصولات فولادی می باشد. برخی از این محصولات می توان به تیرآهن، ورق استیل، ورق گالوانیزه، ورق فولادی، میلگرد و … اشاره کرد. شما عزیزان در صورت نیاز جهت خرید این محصولات می توانید از طریق وبسایت https://ahanhyper.com/ اقدام نمائید.

برای مشاوره رایگان با کارشناسان خبره ما در آهن هایپر و راهنمایی برای خرید با مناسب ترین قیمت با شماره زیر تماس بگیرید

۰۲۱-۷۲۰۲۵

جنس قوطی پروفیل از چیست؟

استیل، آلومینیوم، آهن

کاربرد قوطی پروفیل را ذکر کنید؟

استفاده در ساختمان های مسکونی، صنایع کشاورزی و خودروسازی، ساخت در و پنجره

قوطی پروفیل به چند روش تولید می شود؟

روش های تولید قوطی پروفیل

به دو روش مستقیم و غیر مستقیم

https://ahanhyper.com//?p=70591

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *