امروز : سه‌شنبه 30 آوریل 2024

[smartslider3 slider="2"]

یونولیت سقفی؛ از ویژگی ها تا کاربردهای آن

در ساختمان ها از مواد و مصالح زیادی استفاده می شود که هر کدام ویژگی داشته و نقشی را ایفا می کنند. یکی از این موارد یونولیت است که در انواع مختلفی موجود می باشد. در این مبحث قصد داریم یونولیت سقفی؛ از ویژگی ها تا کاربردهای آن را مورد بررسی قرار دهیم. به شما پیشنهاد می شود اگه می خواهید در این زمینه اطلاعات بیشتری به دست آورید؛ این مطلب را از دست ندهید.

امروزه و با پیشرفت تکنولوژی تحولات زیادی در صنایع مختلفی رخ داده است که یکی از این صنایع صنعت ساختمان سازی می باشد. در ساخت یک ساختمان مصالح زیادی به کار برده می شوند که یکی از اصلی ترین آن ها یونولیت است.

یونولیت یک ماده متخلخل و سبک است که اغلب به رنگ سفید بوده و با توجه به ویژگی های منحصر به فردی که دارد طرفداران زیادی دارد. این محصول علاوه بر کاهش وزن ساختمان آن را به طور دائمی عایق بندی می کند. این محصول انواع مختلفی چون‌ یونولیت سقفی، دیواری و … دارد.

 

یونولیت سقفی؛ از ویژگی ها تا کاربردهای آن

 

معرفی یونولیت سقفی

یونولیت سقفی نوعی پلیمر است که از ماده مونومر استایرن بنزنی ساخته شده و مهم ترین خاصیت آن ایجاد عایق حرارتی و صوتی است. اگر این یونولیت در معرض بخار قرار بگیرد؛ منبسط شده و تا ۴۰ برابر حجم آن بزرگتر می شود.‌

این محصول از خواص ضد ضربه برخوردار بوده و برای آن که در برابر آتش مقاومت بالایی پیدا کند؛ در زمان تولید به آن افزودنی هایی اضافه می کنند. یونولیت در ابعاد و سایزهای گوناگونی موجود است که با توجه به نوع سقف باید مورد مناسب آن را انتخاب کرد. از طریق ضریب انتقال حرارت می توان میزان عایق بودن این محصول را سنجید.

هر چقدر میزان ضریب انتقال در یونولیت کمتر باشد؛ بیشتر می تواند از انتقال حرارت جلوگیری کند. بهترین نوع این محصولات دارای ضریب انتقال حرارت ۰.۰۳۷ w/m بوده که سازه های ساختمانی را تا ۷۰ درصد عایق می کند.‌

لازم به ذکر است که چگالی یونولیت با عایق بودن آن رابطه مستقیمی دارد؛ به همین دلیل از این محصول با چگالی بالا برای عایق بندی سردخانه های صنعتی و زیر صفر استفاده می کنند. هر متر از سقف نیاز به ۰.۶۸ یونولیت سقفی احتیاج دارد. به طور مثال اگر سقف ۲۰۰ متر مربع باشد باید از ۱۳۶ عدد یونولیت در سایز ۵۰×۲۰۰ سانتی متر در آن استفاده کرد. این محصول دارای وزن های مختلفی است که پر کاربردترین آن دارای وزنی معادل ۱۰ الی ۱۲ کیلوگرم است.

 

یونولیت سقفی؛ از ویژگی ها تا کاربردهای آن

 

مزایای یونولیت سقفی

یونولیت سقفی با توجه به اینکه از مزایای زیادی برخوردار است در موارد زیادی مورد استفاده قرار می گیرد. از جمله این مزایا می توان به موارد زیر اشاره کرد:

با استفاده از این محصول می توان مصرف بتن و تیرچه را کاهش داده و وزن سقف را تا حد زیادی کاهش داد. هر ۱۰ بلوک سفالی معادل ۱ یونیت در سقف است و برای انجام نیاز به رابیتس کاری ندارد. این محصول به خوبی به گچ و خاک چسبیده و محکم می شود. از دیگر مزایای یونولیت می توان به صرفه جویی در مصرف آب و قالب بندی اشاره کرد.

همچنین این محصول از نفوذ رطوبت، صدا، گرما و سرما به داخل ساختمان جلوگیری می کند. این محصول در برابر ضربات و آتش سوزی مقاومت خوبی از خود نشان می دهد.‌ در زمان استفاده از این محصول مصرف فولاد کاهش یافته و به سرعت می توان آن را نصب کرد. این محصول دوام بالایی دارد که منجر به طول عمر زیاد آن می شود.

همچنین‌ می توان این محصول را به اندازه ها و شکل های مختلفی تبدیل کرد. به دلیل وزن سبکی که دارد؛ به راحتی می توان آن را حمل کرد. قابلیت بازیافت یکی دیگر از مزایای یونولیت به شمار می رود.

کاربرد یونولیت سقفی

اصلی ترین کاربرد یونولیت سقفی استفاده از آن به عنوان‌ عایق قوی است. در ساختمان سازی و در زمان بتن ریزی می توان از این‌ محصول به عنوان یک عایق قوی و دائمی استفاده کرد.

همچنین در سردخانه ها هم به عنوان عایق برودتی می توان از این‌ محصول استفاده کرد. با استفاده از این محصول می توان به کاهش وزن سازه کمک کرده و مقاومت آن را نیز افزایش داد. از این محصول در ساختمان های بسیاری استفاده می شود.

نحوه نصب یونولیت سقفی

تیرچه را بین تیرهای اصلی قرار داده و سپس یونولیت را بین تیرچه قرار می دهند. بعد از آن که بلوک های فومی به طور کامل چیده شدند؛ باید با میلگردهای مش توری به طور کامل روی بلوک ها را پوشاند.‌ در مرحله بعدی بتن ریزی انجام می شود که این کار را با دقت بالایی انجام داده و تمام یونولیت ها را کاملا با بتن بپوشانید.

 

یونولیت سقفی؛ از ویژگی ها تا کاربردهای آن

 

آشنایی با مجموعه تخصصی آهن هایپر

امروزه در ساخت و ساز از مقاطع فولادی بسیاری استفاده می شود. برخی از پرکاربردترین این محصولات می توان به میلگرد، تیرآهن، ناودانی، نبشی، پروفیل و … اشاره کرد. این مقاطع در انواع مختلف و سایزهای متنوعی موجود می باشند که هر یک در کاربردهای خاصی مورد استفاده قرار می گیرند.

شما مخاطبین گرامی برای سفارش و خرید این مقطع فولادی می توانید از طریق وبسایت تخصصی https://ahanhyper.com/ اقدام کنید. برای دریافت مشاوره های لازم با کارشناسان خبره این مجموعه در تماس باشید.

برای مشاوره رایگان با کارشناسان خبره ما در آهن هایپر و راهنمایی برای خرید با مناسب ترین قیمت با شماره زیر تماس بگیرید

۰۲۱-۷۲۰۲۵

یونولیت سقفی چیست؟

نوعی پلیمر است که از ماده مونومر استایرن بنزنی ساخته شده و خاصیت مهم آن ایجاد عایق حرارتی و صوتی است.

بهترین نوع یونولیت سقفی دارای چه ضریب حرارتی برای انتقال است؟

ضریب انتقال حرارت ۰.۰۳۷ w/m

کاربرد یونولیت سقفی چیست؟

عایق قوی و دائمی در ساختمان سازی، عایق برودتی در سردخانه ها، کاهش وزن سازه

https://ahanhyper.com//?p=70952

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *