امروز : شنبه 04 می 2024

[smartslider3 slider="2"]

هزینه راه اندازی کارخانه میلگرد چقدر است؟

هزینه راه اندازی کارخانه میلگرد چقدر است؟

هزینه راه اندازی کارخانه میلگرد چقدر است؟ میلگرد از مقاطع فولادی پرکاربرد است ‌که کارخانه های زیادی در این زمینه فعال هستند‌. راه اندازی هر کارخانه ای نیاز به بودجه ای دارد که قبل از شروع به کار باید آن را محاسبه کرده سپس اقدام نمود. در این مبحث می خواهیم هزینه راه اندازی کارخانه میلگرد را مورد بررسی قرار دهیم. در صورتی که می خواهید اطلاعاتی در این باره به دست آورید؛ با ما همراه شوید.

در گذشته در ساخت و ساز از میلگرد چندان استفاده نمی شد؛ چون بیشتر خانه ها بتنی و آجری بوده اند. با گذشت زمان استفاده از این مقطع پروفیلی گسترش یافت به طوری که یکی از اصلی ترین مصالح برای ساختمان سازی به شمار می رود.

این محصول در انواع مختلفی تولید می شود که با توجه به سایز و نوع آن کاربردهای متفاوتی دارند. با توجه به آنکه تقاضا برای این محصول بالا رفت سرمایه گذاران زیادی پا به این عرصه گذاشته و کارخانه های تولیدی آن را برپا کردند. به طور دقیق نمی توان گفت هزینه راه اندازی کارخانه میلگرد چقدر است؟ و قبل از شروع حتما باید جوانب مختلف را سنجیده و بودجه تقریبی را محاسبه کرد.

 

هزینه راه اندازی کارخانه میلگرد چقدر است؟

 

مراحل راه اندازی کارخانه میلگرد

برای راه اندازی کارخانه میلگرد ابتدا باید زمین مورد نظر را پیدا کرده و خریداری کرد. توجه کنید که مساحت زمین با توجه به محصولی که می خواهید تولید کنید و دستگاه های مورد نیاز متناسب باشد. پس از آن باید مجوزهای لازم را از وزارت صمت، دریافت انشعاب آب، برق و گاز، مجوز استاندارد ملی دریافت کرد.

لازم به ذکر است که برای دریافت مجوز استاندارد ملی باید نمونه ای از محصول تولیدی خود را به سازمان ارسال کنید تا تست های لازم بر روی آن انجام شود. بعد از آنکه مجوزات لازم را دریافت کردید؛ باید نقشه آن توسط یک تیم تخصص طراحی شود. پس از آن و تایید نقشه باید مصالح مورد نیاز را خریداری کرده و کار ساخت را شروع کرد.

بهتر است از همان ابتدا پروژه را به یک تیم تخصصی بسپارید تا تمامی مراحل را از اول طبق استاندارد انجام داده و خیالتان راحت شود. برای ساخت نیاز به نیروها و دستگاه های مخصوصی است که مهندس پروژه مسئولین هماهنگی آن می باشد.

پس از آنکه ساخت محل کارخانه تمام شده باید دستگاه ها و تجهیزات مورد نیاز را خریداری کرده و در محل مناسب خود قرار دهید. در نهایت افرادی را با توجه به تخصصی که نیاز دارید و کارگران ساده را استخدام کرده و کارخانه بهره برداری می شود.

 

کارخانه میلگرد

 

عوامل موثر در هزینه راه اندازی کارخانه میلگرد

هزینه راه اندازی کارخانه میلگرد بسته به عواملی متغییر بوده و نمی توان هزینه دقیق برای آن گفت. این عوامل شامل موارد زیر می شود:

مشخص کردن محدوده و مساحت زمین

برای تولید میلگرد به پرس کاری متالوژی، ماشین کاری ریخته گری و دستگاه گوناگون دیگری نیاز است. بنابراین باید یک زمینی را انتخاب کنید که جوابگوی آن بوده و بتوان آن ها را به راحتی در آن مستقر کرد. مشخص است که وقتی مساحت زمین بیشتر بوده و یا در منطقه ای بهتر قرار داشته باشد؛ هزینه اولیه آن نیز بالاتر می رود.

نوع محصول مورد نظر برای تولید

نوع میلگردی را که می خواهید تولید کنید، حتما مشخص کنید؛ چون بعضی از این مقاطع با توجه به ویژگی هایی که دارند نیاز به فرآیندهای بیشتری دارند.

موارد کاربرد محصول: یکی دیگر از عوامل موثر در هزینه راه اندازی کارخانه میلگرد موارد کاربرد محصول است. باید مشخص شود میلگردهایی که تولید می کنید؛ برای چه کاربردهای مناسب بوده و باید استفاده شوند‌. زیرا از نظر نوع آلیاژ استفاده شده در آن، نوع آج، فرآیند تولید و سطح مقطع محصول با هم‌تفاوت دارند.

 

هزینه راه اندازی کارخانه میلگرد چقدر است؟

 

بررسی میزان واردات میلگرد به کشور

حتما محاسبه کنید آلیاژ اولیه محصولی که می خواهید تولید کنید؛ درون کشور هست یا باید از کشورهای دیگر وارد کنید. در صورتی که باید آن را وارد کرد توجه کنید که به دلایلی چون افزایش قیمت دلار قیمت آلیاژها نیز بیشتر شده و نیاز به سرمایه زیادتری دارد.

تجهیزات و ابزارهای مورد نیاز

برای آنکه یک کارخانه تولید میلگرد راه اندازی کنید, نیاز به تجهیزاتی دارید که آن ها نیز مستلزم به پرداخت هزینه هستند. از جمله این تجهیزات به شرح زیر است:

کوره پیشگرم: این کوره برای پخت شمش ها استفاده می شود.

رول های کوره: از این تجهیزات برای منتقل کردن شمش به طرف رافینگ استفاده می شود.

رافینگ: از این وسیله برای نورد و کم کردن ابعاد شمش و افزایش طول آن استفاده می شود.

رول های رافینگ: این وسیله در انتقال مواد به استند کاربرد دارد.

استند: این وسیله  شامل غلتک های مونتاژ شده، گاردان، موتور گیربکس، گایدهای ورودی و خروجی است.

قیچی متراژ: از این قیچی برای برش دادن میلگرد در طول های معین استفاده می کنند.‌

شانه های بسته بندی: برای خنک کاری و آماده کردن محصول برای بسته بندی از این شانه ها استفاده می شود.

هزینه های نیروی کار: از دیگر عوامل موثر در هزینه راه اندازی کارخانه میلگرد دستمزد افرادی است که کار می کنند. برای ساخت میلگرد نیاز به نیروی زیادی بوده و با توجه به تخصصی که دارند حقوق آن ها با هم تفاوت دارد.

 

هزینه راه اندازی کارخانه میلگرد چقدر است؟

 

خرید میلگرد

بهتر است بدانید که با توجه به پرکاربرد بودن این مقطع فولادی کارخانه های بسیاری جهت تولید آن فعالیت دارند. میلگرد ظفربناب، میلگرد تیکمه تاش، میلگرد نیشابور از جمله پر طرفدارترین و مرغوب ترین میلگردهای موجود در بازار می باشند.

این محصول در سایز های مختلفی موجود بوده که هر سایز آن در کاربرد خاصی مورد استفاده قرار می گیرد. شما مخاطبین گرامی جهت مشاهده قیمت میلگرد و همچنین خرید میلگرد و دیگر مقاطع فولادی می توانید به وبسایت تخصصی https://ahanhyper.com/ مراجعه کنید.

برای مشاوره رایگان با کارشناسان خبره ما در آهن هایپر و راهنمایی برای خرید با مناسب ترین قیمت با شماره زیر تماس بگیرید

۰۲۱-۷۲۰۲۵

هزینه راه اندازی کارخانه میلگرد چقدر است؟

این هزینه با توجه به عواملی چون مساحت زمین، محصول تولید شده، تجهیزات، نیروی انسانی متغیر است.

تجهیزات مورد نیاز برای یک کارخانه میلگرد کدامند؟

کوره پیشگرم، رول های کوره، رافینگ، رول های رافینگ، استند، قیچی متراژ، شانه های بسته بندی

کوره پیشگرم برای چه کاری استفاده می شود؟

از این وسیله برای پخت شمش ها استفاده می کنند.

https://ahanhyper.com//?p=70050

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *