امروز : چهارشنبه 01 می 2024

[smartslider3 slider="2"]

باید و نبایدهای خرید پروفیل که لازم است حتما بدانید

باید و نبایدهای خرید پروفیل که لازم است حتما بدانید

پروفیل ها از جمله مهم‌ترین مقاطع فولادی می باشند که در صنایع مختلف و ساختمان سازی کاربردهای بسیاری را به همراه دارد. نوع صنعتی پروفیل ها همانطور که ذکر شد تنها در صنایع مختلف همچون صنایع نظامی و خودروسازی قابلیت استفاده دارد. پروفیل ها نیز در انواع مختلفی موجود می باشد و بر این اساس به دسته بندی های مختلفی تقسیم بندی خواهد شد. در این مطلب قصد داریم به بررسی مبحث باید و نبایدهای خرید پروفیل بپردازیم. جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید.

معرفی پروفیل و انواع آن

بهتر است بدانید پروفیل ها معمولاً مقاطع مربع و مستطیل شکل می باشند که دارای انواع مختلفی می باشد. به طور کلی این مقاطع فولادی در دسته پروفیل سبک و پروفیل سنگین موجود می باشد. پروفیل باز با سطح مقطع Z شناخته می‌شود که معمولاً در ابعاد و ضخامت های مختلف تولید و عرضه می‌شود.

در حوزه ساختمان سازی به عنوان تسمه، انواع نبشی، تیرآهن نرمال، ناودانی، سپری و … بسیار کاربرد دارد. معمولا این نوع پروفیل ها در ساخت و سازهای بزرگتر بسیار استفاده خواهد شد. برای خرید پروفیل دانستن این اطلاعات بسیار مهم می باشد.

 

انواع پروفیل

 

انواع پروفیل ها همانطور که ذکر شد در انواع پروفیل بسته می باشند که جهت ساخت لوله، قوطی پروفیل، در و پنجره، پروفیل پی وی سی و پروفیل های کرکره برقی مورد استفاده قرار می گیرد. از دیگر انواع تقسیم بندی پروفیل ها بر اساس پروفیل ها به چهار دسته ساختمانی، کامپوزیتی، آلومینیومی و گالوانیزه تولید می شود. در ادامه به بررسی هر یک می پردازیم.

پروفیل ساختمانی

همانطور که ذکر پروفیل ساختمانی در دو نوع باز و بسته تقسیم بندی می شوند که هر یک دارای کاربردهای مختلفی می باشد. این نوع پروفیل در صنایع مختلف و ساخت و ساز بسیار مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

پروفیل کامپوزیتی

در ساخت و ساز و ساختمان سازی بیشتر از پروفیل کامپوزیتی استفاده می شود. به خصوص در شرایط آب و هوای مرطوب که احتمال خوردگی بالا باشد؛ از پروفیل کامپوزیتی جهت افزایش عمر سازه در برابر زلزله نیز بسیار استفاده می شود. از مهمترین ویژگی های این پروفیل می توان به خاصیت کشسانی آن اشاره کرد که باعث می‌شود تا در برابر لرزش و خوردگی از مقاومت بالایی برخوردار شود.

پروفیل آلومینیومی

بهتر است بدانید که یکی از انواع پروفیل ها، نوع آلومینیومی آن می باشد که معمولاً در دو حالت صنعتی و ساختمانی تولید و عرضه می شود. از پروفیل آلومینیومی برای ساخت در و پنجره بسیار استفاده می شود. در صورتی که نوع صنعتی محصول به عنوان قطعات مختلف صنعتی کاربردهای بسیاری دارد.

پروفیل گالوانیزه

پروفیل گالوانیزه جهت مقاوم سازی در و پنجره های یو پی وی سی مورد استفاده قرار می گیرد. استفاده از این پروفیل ها باعث افزایش مقاومت و استحکام در برابر فشارهای جویی در ارتفاعات بالا خواهد شد.

 

کاربرد های پروفیل

 

کاربرد های پروفیل

اگر قصد دارید جهت خرید پروفیل اقدام کنید؛ باید ابتدا کاربرد مدنظر خود را مشخص کرده و با توجه به آن نوع مناسب را انتخاب کنید. از کاربردهای این پروفیل می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • استفاده از پروفیل درب و پنجره
  • جهت ساخت درب و پنجره های آلومینیومی و آهنی
  • استفاده جهت تولید نرده های فلزی
  • استفاده جهت ساخت ستون و اسکلت فلزی ساختمان ها
  • استفاده جهت صنعت خودروسازی
  • استفاده برای ساخت پایه، میز و صندلی
  • استفاده از پروفیل های مربعی شکل
  • استفاده جهت پوشش سوله ها با پروفیل زد
  • استفاده جهت چهارچوب درهای بزرگ آهنی و انواع قالب های فلزی
  • مورد استفاده در ماشین آلات

 

نحوه تولید پروفیل

 

نحوه تولید پروفیل

پروفیل ها توسط سه روش نورد گرم، نورد سرد و مرکب تولید و ساخته می شوند که هر یک از این روش ها بسیار متفاوت می باشد. در پروفیل تولید شده توسط روش نورد سرد از دقت بیشتری برخوردار بوده و برای کاربرد های ظریف بیشترین استفاده را به همراه دارد.

روش تولید نورد گرم برای پروفیل هایی که نیاز به دقت کمتری دارند؛ استفاده می شود. روش مرکب نیز همانطور که پیداست ترکیبی از دو روش نورد گرم و نورد سرد خواهد بود.

در نظر داشته باشید که پروفیل ها بر اساس ورق های فولادی ساخته و تولید می شوند. پس از ذوب کردن ورق های فولادی آن ها را برش می دهند. با توجه به کیفیت و ضخامت پروفیل ها ساخته و تولید خواهند شد.

نکات مهم قبل از خرید پروفیل

نکته بسیار مهمی که در هنگام خرید پروفیل باید به آن دقت کنید؛ این است که از این محصول قصد دارید در چه فضایی استفاده نمایید. در واقع نوع و محل مصرف پروفیل از جمله مهمترین پارامترهای می باشند که لازم است؛ قبل از سفارش محصول به آن توجه داشته باشید. البته در نظر داشته باشید که وزن پروفیل از جمله موارد مهمی می باشد که باید آن را در نظر بگیرید.

به طور کلی نوع پروفیل انتخاب شده باید با سازه شما متناسب باشد. در غیر این صورت امکان دارد؛ کارایی لازم را نداشته باشد. نوع استفاده شده جهت تولید این مقطع فولادی باید از کیفیت بالایی برخوردار بوده و همچنین عاری از هرگونه مواد شیمیایی و ترکیبات خاص باشد که برای مصرف کننده مشکل خاصی را به همراه نداشته باشد.

 

خرید پروفیل

 

معرفی فروشگاه تخصصی آهن هایپر

فروشگاه تخصصی آهن هایپر ارائه دهنده انواع محصولات فولادی و مقاطع فولادی مورد نیاز برای ساخت و ساز می باشد. برخی از این محصولات می توان به تیرآهن نرمال و ورق گالوانیزه، انواع نبشی، هاش و … اشاره کرد. این محصولات در انواع و ابعاد مختلف موجود بوده که هر یک دارای کاربردهای خاصی می باشد. شما مخاطبین گرامی از سراسر ایران می توانید از طریق وبسایت https://ahanhyper.com/ جهت سفارش این محصولات اقدام نمایید و از آن بهره مند شوید.

برای مشاوره رایگان با کارشناسان خبره ما در آهن هایپر و راهنمایی برای خرید با مناسب ترین قیمت با شماره زیر تماس بگیرید

۰۲۱-۷۲۰۲۵

https://ahanhyper.com//?p=70980

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *