امروز : پنج‌شنبه 02 می 2024

[smartslider3 slider="2"]

توری سرندی؛ انواع و کاربردهای آن

توری سرندی؛ انواع و کاربردهای آن

توری سرندی یکی از وسیله های مفتولی است که دارای استقامت و قدرت بالایی می باشد. این توری کاربردهای گسترده ای در صنایع مختل ساخت و ساز و کشاورزی دارد. در این مبحث می خواهیم توری سرندی؛ انواع و کاربردهای آن را مورد بررسی قرار دهیم. برای اطلاعات تکمیلی درباره این توری می توانید ما را تا پایان این مطلب همراهی نمایید.

 

توری سرندی؛ انواع و کاربردهای آن

 

آشنایی با توری سرندی

توری سرندی مثل یک ورق مشبک است که از ترکیب مفتول های بافته شده ایجاد می شود. فضاهای خالی که از بافته شدن مفتول ها ایجاد می شوند؛ چشمه هستند که باعث انعطاف پذیری توری می شوند.

مفتول هایی که در این توری استفاده می شوند؛ معمولا از جنس گالوانیزه و موج دار هستند که یکنواختی چشمه ها و مقاومت توری را بیشتر می کند. ناگفته نماند که این توری در جنس های فولادی، نیکل، استیل، برنج، مس، آلومینیوم و … نیز تولید می شود که نوع استیل، گالوانیزه، فولادی و مس طرفداران بیشتری دارند.

همچنین توری از جنس پلاستیک نیز وجود دارد که از مواد پی وی سی، پلی پروپیلن، پلی اتیلن و نایلون ساخته می شود‌. برای آنکه توری ثابت بماند و استقامت و استحکام آن افزایش یابد مفتول ها را به هم جوش می دهند. همچنین این کار یکنواختی چشمه ها را نیز حفظ می کند. این توری در سایز، چشمه ها و جنس های متفاوتی تولید شده و از آن برای مصارف مختلف استفاده می کنند.

هر توری با توجه به جنس و سایز چشمه ای که دارد؛ کاربرد مخصوصی داشته و باید با توجه به کاربرد مورد نظر نوع آن را انتخاب کرد.‌ این محصولات پس از تولید با دستگاه های اتومانیک خم و زیگزاگ از نظر استقامت تست شده سپس روانه بازار می شوند.

انواع توری سرندی

به طور کلی می توان توری سرندی را به انواع زیر تقسیم کرد:

توری سرندی آهنی

این توری دارای ضخامت ۱.۵ میلی متری بوده و به صورت ایستاده یا کرکره ای مورد استفاده قرار می گیرد. از این وسیله در پروژه های عمرانی، صنعتی و ساختمان سازی استفاده می کنند‌. اگر فضایی که می خواهید توری را در آن استفاده کنید، خشک و بدون رطوبت است؛ استفاده از این نوع توری توصیه می شود.

توری سرندی گالوانیزه

گالوانیزه کردن فرآیندی است که سطح فلز مورد نظر را با آبکاری پوشش دهی کرده تا مقاومت آن در برابر رطوبت تا حد زیادی افزایش یابد. برای آبکاری فلزات از دو فرآیند غوطه وری که همان آبکاری گرم است و فرآیند الکترو گالوانیزه که آبکاری سرد است؛ استفاده می شود.

آبکاری گرم درخشش سطح را گرفته و مقاومت آن را بیشتر می کند؛ در صورتی که آبکاری سرد سطح را براق می کند. این وسیله در ابعاد ۸، ۱۰ و ۱۵ میلی متری تولید شده و به دلیل قیمت پایینی که دارند بسیار از آن ها استفاده می شود.

توری سرندی فولادی

این نوع توری سرندی از مفتول های پر کربن ساخته شده و دارای ضخامت های استاندارد است. استحکام این نوع بالا بوده و ظاهر زیبایی نیز دارد و از آن می توان در حصارکشی مکان های تفریحی و فضاسازی ویلاها استفاده کرد.

 

توری سرندی؛ انواع و کاربردهای آن

 

توری سرندی pvc

یکی دیگر از راه هایی که می توان از توری در برابر خوردگی محافظت کردن استفاده از پوشش pvc می باشد. این پوشش علاوه بر محافظت از مفتول توری از طریق رنگ های مختلف ظاهر آن را نیز زیبا می کند.

توری سرندی آلومینیومی

این محصول وزن کمتری از نوع فولادی داشته و مقاومت خوبی دارد. نصب آن آسان بوده و به راحتی خم می شود؛ در کارخانجات و صنایع غذایی این توری گزینه مناسبی است.‌

توری سرندی مسی

این نوع توری سرندی همانطور که پیداست از مس ساخته شده و مقاومت بالایی داشته و انتقال حرارت را در حد بالا انجام می دهد. در باربیکیو و کارخانجات می توان از این توری استفاده کرد.‌

کاربرد توری سرندی

توری سرندی در صنایع و کاربردهای مختلفی مورد استفاده می باشد که شامل موارد زیر است:

بارزترین و مهم ترین کاربرد این وسیله سرند و غربال کردن است. همچنین برای کارهایی چون فیلتراسیون و جداسازی مواد از این توری استفاده می شود.‌ متداول ترین کاربرد این توری در ساخت محافظ پنجره است. همچنین این وسیله در صنایعی چون حفاظت از محیط زیست، پالایش نفت و باستان شناسی نیز مورد استفاده قرار می گیرد. از کاربردهای دیگری توری سرندی می توان به استفاده در هوا فضا، کاغذ سازی، صنایع دارویی، الکترونیک و متالوژی اشاره کرد.

همچنین به دلیل آنکه جنس این توری متنوع است می توان در قفسه بندی گیاهان و ساخت قفس حیوانات نیز از آن استفاده کرد.‌ استفاده از این توری در لا به لای ساختمان مقاومت کششی ایجاد کرده و از ترک خوردن و آسیب دیدن دیوارها جلوگیری می کند. استفاده از این توری در تاسیسات امنیتی و زندان ها به جای سیم خاردار از دیگر کاربردهای این محصول به شمار می رود.

 

توری سرندی؛ انواع و کاربردهای آن

 

آشنایی با مجموعه تخصصی آهن هایپر

در این مقاله توری سرندی، انواع آن و … را مورد بررسی قرار دادیم. این نوع توری در کاربردهای بسیاری مورد استفاده قرار می گیرند. از دیگر محصولات پر کاربرد می توان به میلگرد، تیرآهن، ناودانی، نبشی، پروفیل و .. اشاره کرد. این محصولات در سایزهای مختلفی موجود بوده و در کاربردهای بسیاری مورد استفاده قرار می گیرند. توجه داشته باشید که کیفیت و مرغوب بودن این محصولات از اهمیت بالایی برخوردار می باشد.

به همین خاطر توصیه می کنیم که از فروشگاه های معتبر و شناخته شده ای همچون آهن هایپر جهت سفارش این محصولات اقدام کنید. این مجموعه با توجه به سابقه بالایی که دارد؛ محصولات با کیفیتی را عرضه می کند. شما مخاطبین گرامی برای سفارش اینترنتی https://ahanhyper.com/ این محصولات می توانید از طریق وبسایت اقدام کنید.

برای مشاوره رایگان با کارشناسان خبره ما در آهن هایپر و راهنمایی برای خرید با مناسب ترین قیمت با شماره زیر تماس بگیرید

۰۲۱-۷۲۰۲۵

توری سرندی چیست؟

یک ورق مشبک است که از ترکیب مفتول های بافته شده ایجاد می شود.

انواع توری سرندی کدامند؟

آهنی، گالوانیزه، فولادی، مسی، pvc

مهم ترین کاربرد توری سرندی چیست؟

سرند و غربال کردن مهم ترین کاربرد توری سرندی است.

https://ahanhyper.com//?p=71356

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *