امروز : یکشنبه 28 آوریل 2024

[smartslider3 slider="2"]

بررسی مراحل نگهداری و تعمیر فنس

بررسی مراحل نگهداری و تعمیر فنس

برای حفاظت و امنیت باغ، ویلا و … از فنس استفاده می شود. عوامل زیادی هستند که می توانند به فنس آسیب رسانده و سبب خرابی آن شوند؛ پس باید بتوان از آن نگهداری کرد. در این مبحث می خواهیم به بررسی مراحل نگهداری و تعمیر فنس بپردازیم. جهت کسب اطلاعات بیشتر در اینباره بهتر است؛ این مقاله را از دست ندهید.

در ابتدای مبحث بررسی مراحل نگهداری و تعمیر فنس اول لازم است با فنس آشنا شوید. امنیت یکی از دغدغه هایی است که همیشه همراه بشریت بوده است و از گذشته تا به الان امکانات و وسایل زیادی برای ایجاد امنیت و حفاظت تولید شده اند. یکی از پرکاربردترین این وسایل فنس است که انواع مختلفی داشته و برای کاربردهای گوناگون می توان از آن استفاده کرد.

فنس از انواع مفتول است که از آن برای ایجاد حفاظ و امنیت استفاده می کنند‌. معمولا جنس فنس از گالوانیزه و فولاد ضد زنگ بوده و این آلیاژ باعث استحکام و دوام بالای آن شده است. فنس به توری حصاری نیز معروف بوده و در تمامی شرایط آب و هوایی می توان از آن استفاده کرد.

انواع جنس فنس

بهتر است بدانید فنس در جنس های مختلفی ساخته می شود که عبارتند از:

فنس فولادی: این محصول در برابر خوردگی مقاومت زیادی نداشته و در مناطقی که احتمال زنگ زدگی کم است از آن استفاده می شود‌. این محصول حدود ۱۵ الی ۲۰ سال عمر می کند.

فنس گالوانیزه: با توجه به مبحث بررسی مراحل نگهداری و تعمیر فنس باید ذکر شود فنس گالوانیزه ظاهر زیبایی داشته و مقاومت زیادی در برابر خوردگی دارد و طول عمر آن نیز بالا است. همچنین این محصول را می توان در تمامی مناطق حتی جاهایی که شرایط آب و هوایی نامناسبی دارند استفاده کرد.

فنس گالوانیزه با روکش pvc : فنس با این جنس مقاومت بی نظیری داشته و برای محیط های مختلف با هر شرایط آب و هوایی مناسب هستند. به دلیل قیمت بالای این محصول در مناطقی که ظاهر دارای اهمیت است از آن استفاده می کنند.

 

انواع جنس فنس

 

کاربرد فنس

همانطور که می دانید فنس در موارد متعددی مورد استفاده قرار می گیرد که نگهداری و تعمیر فنس مورد اهمیت می باشد. مهمترین آن ها شامل موارد زیر می شود:

لازم است بدانید برای ایجاد امنیت و حفاظت در مناطق نظامی از فنس استفاده می شود. از فنس ها در مناطق خاص و حفاظت شده نیز استفاده می کنند. از کاربردهای دیگر این محصول می توان به استفاده برای حصار یا سیم خاردار بالای دیوار اشاره کرد. همچنین برای دیوارهای خانه و ویلا و زمین های ورزشی می توان از این محصول استفاده کرد. برای مرزبندی زمین کشاورزی و دور باغچه نیز فنس مورد استفاده قرار می گیرد.

روش های تولید فنس

فنس معمولا به دو روش اتومات و دستی تولید می شود که در زیر هر کدام را مختصر توضیح می دهیم:

روش اتومات

با توجه به مبحث بررسی مراحل نگهداری و تعمیر فنس باید ذکر شود ضخامت فنس در روش اتومات بسته به سفارش مشتری است. ابتدا باید مفتول گالوانیزه را تهیه کرده سپس آن را در قسمتی که مربوط به مفتول است قرار داده و ابتدا و انحنای مربوط به مفتول را باز کرده و در صورت نیاز می توان روی آن روکش قرار داد. اگر روی فنس روکش بکشند دیگر نیازی نیست آن را در زمان استفاده رنگ زد. پس از انجام روکش آن را به وسیله هوا خنک کرده و به قسمت توری بافی می فرستند.

اول باید ردیف اول بافته شده و بعد با یک مفتول اندازه خود پیچ داده شده و تمامی مراحل به صورت اتوماتیک به همین روال انجام می شود. بعد از بافت کامل به قسمت بسته بندی هدایت شده و به صورت رول های ۲۰ الی ۳۰ متری آماده می شوند. ناگفته نماند که طول این رول ها با توجه به سفارش مشتری متغیر است.

روش دستی

در روش دستی همه مراحل تولید به صورت اتوماتیک انجام می شود. به جای آنکه مراحل اتومات این روش توسط دستگاه انجام شود برای آن از یک یا دو نفر کمک می گیرند. به وسیله یک موتور الکتریکی فنس را روی یک قالب چشمه توری می پیچند. برای مشخص کردن چشمه فنس از قالب چشمه توری استفاده می کنند که با تعویض آن می توان سایز چشمه را تغییر داد.

مسئول یک اهرم موتور الکتریکی را روشن کرده و بعد مفتول گالوانیزه دور قالب پیچیده شده و وقتی شکل گرفت بین رج های دیگر به صورت سینوسی بافته می شود. سپس برای باز نشدن توری رج هایی که بافته شده اند را باید با یک پیچ گوشتی اریب بافت تا به طول مورد نظر رسید سپس باید آن را رول کرد‌.

چگونگی نگهداری از فنس

برای نگهداری و تعمیر فنس باید نکاتی رعایت شود که در زیر آن ها را توضیح می دهیم:

شستن فنس و توری: یکی از روش های نگهداری فنس استفاده از مواد خاص برای شستن آن است. حتما توجه کنید که فنس نصب شده دارای پیچ یا میخ شل شده نباشد؛ چون به آن آسیب می زند.

انجام روغن کار بر روی فنس: با روغن کاری می توان مقاومت آن در برابر پوسیدگی را افزایش داده و باز و بسته کردن آن را آسان کرد. بهتر است حداقل ماهی یک بار فنس ها را بررسی کرده و در صورت آسیب دیدن تعمیر و یا تعویض کنید.

رنگ کاری فنس: یکی دیگر از روش های نگهداری و تعمیر فنس رنگ کاری آن است. برای رنگ کاری فنس و پایه فنس باید از افراد متخصص استفاده شود زیرا باید به دقت انجام شود‌. قبل از شروع رنگ آمیزی تمام ابزارهای مورد نیاز را تهیه کرده و سپس باید وسیله های اضافی که در اطراف فنس هستند را برداشت تا مشکلی پیش نیاید. بعد از آن باید گرد و خاک و لکه هایی که بر روی فنس هستند؛ را تمیز کرده و در نهایت عملیات رنگ کاری انجام می شود.

 

چگونگی نگهداری از فنس

 

مراحل تعمیر فنس

بهتر است بدانید نگهداری و تعمیر فنس شامل مراحلی است که باید آن ها را انجام داد. اول باید تمام قسمت های فنس را بررسی کرد و قسمت هایی که آسیب دیده را مشخص کرد. باید این قسمت ها را اندازه گرفته و ضخامت فنس های ریلی را هم اندازه گرفت تا به درستی بتوان آن را خرید. در صورتی که آسیب فنس زیاد است بهتر است به جای تعمیر آن را تعویض کرد.

برای آنکه ریل فنس های آسیب دیده را جدا کرد اول باید قسمت های سیمی را برید و بعد از آن ریل فنس جدید را بر روی فنس قدیمی قرار داد. سپس باید ریل جدید را کنار گذاشته و ریل آسیب دیده را با یک اره آهنی تا ۲۴ اینچ برید. در آخر بست ها و میله های آسیب دیده عوض می شوند.

خرید فنس از آهن هایپر

جهت خرید فنس می توانید از طریق فروشگاه تخصصی آهن هایپر به آدرس وبسایت https://ahanhyper.com/ اقدام کنید. برای انتخاب بهتر با توجه به کاربرد مدنظر خود می توانید با کارشناسان خبره این مجموعه در تماس باشید و اطلاعات لازم را دریافت نمائید.

برای مشاوره رایگان با کارشناسان خبره ما در آهن هایپر و راهنمایی برای خرید با مناسب ترین قیمت با شماره زیر تماس بگیرید

۰۲۱-۷۲۰۲۵

https://ahanhyper.com//?p=70989

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *