امروز : سه‌شنبه 26 مارس 2024

[smartslider3 slider="2"]

مزایا و معایب سقف کاذب چیست؟ + کاربردهای آن

سقف کاذب نوعی پوشش برای سقف اصلی بوده که در افزایش زیبایی و جذابیت این فضا، نقش برجسته و بارزی ایفا می نماید. با استفاده از این پوشش به راحتی می توان سیم ها و اتصالات و تاسیسات را مخفی نموده و نظم و انسجام را در این فضا حکم فرما کرد.

در این زمینه باید خاطر نشان نمود که سقف های کاذب به عنوان یک المان زیبایی و دکوراتیو و تاثیرگذار، در بسیاری از سازه های ساختمانی و مسکونی مورد استفاده واقع می شوند. این مدل از سقف ها ضمن متصل شدن به سقف اصلی، جلوه و نمای بصری دیدنی و زیبایی را در دکوراسیون فضای داخلی پدید می آورند

این مدل از سازه های ساختمانی موجب بهینه سازی و ایجاد عایق حرارتی در محیط داخلی می شوند. این ویژگی در متعادل و ثابت نگه داشتن دمای هوای محیط داخلی و صرفه جویی در مصرف انرژی، تاثیر مطلوب و بسزایی برجای می گذارد

همچنین، سقف های کاذب برای اجرا و پیاده سازی نورپردازی های دکوراتیو و چشم نواز، از بهترین انتخاب‌ها محسوب می شوند. جنبه زیبایی بصری و ظاهری این سازه دکوراتیو، موجب استفاده از آن در بسیاری از خانه های مدرن امروزی شده است.

لازم به ذکر است که طراحی و اجرای سقف کاذب از موضوعات بسیار جذاب و قابل توجه در طراحی فضای داخلی به شمار می رود.

با استفاده از سقف های کاذب، به راحتی می توان تغییر و تحولات موثر و تاثیرگذار و در عین حال کاربردی در دکوراسیون فضای داخلی ایجاد کرد. طراحی منحصر به فرد و متمایز این سازه، شکل و شمایل دکوراسیون را متمایز و متفاوت به تصویر می کشد.

 

مزایا و معایب سقف کاذب چیست؛ کاربردهای آن

مهم ترین مزایا و معایب سقف کاذب چیست؟

1- مزایا

قابلیت جابجایی، یکی از مزایای مهم و حائز اهمیت سقف کاذب به شمار می آید. همچنین، سقف های کاذب از نقطه نظر اقتصادی به نسبت بازسازی و تعمیر سقف، هزینه های کمتری را شامل می شوند. بر این اساس، مقرون به صرفه بودن عملیات اجرا و پیاده سازی این سازه، نگاه بسیاری را به خود معطوف ساخته است.

این مدل از سقف‌ها، در کاهش و جذب صدا بسیار تاثیرگذار و موثر می باشند. بر همین اساس، برای جلوگیری از انتقال سروصدا در میان طبقات ساختمان، خوب و موثر عمل می کنند. در این زمینه باید خاطر نشان نمود که فرآیند تعمیر سقف‌های کاذب بسیار سهل و آسان می باشد.

پوشش سیم کشی ها و لوله های طراحی شده در سازه و ایجاد نظم و انسجام در فضا را می توان از دیگر مزایای سقف کاذب به حساب آورد. بهینه سازی و صرفه جویی در مصرف انرژی، در کاهش هزینه های جانبی و اقتصادی خانوارها، نقش پر رنگ و برجسته ای ایفا می نماید.

با اجرا و پیاده سازی سقف های کاذب، به راحتی می توان صرفه جویی قابل توجهی در میزان مصرف انرژی اعمال نمود. همچنین، این مدل از سازه های دکوراتیو، مانع از هدر رفت و اتلاف انرژی های سرمایشی و گرمایشی می شوند.

به حداقل رساندن میزان مصرف سوخت در سازه، کاهش انتقال حرارت، نصب و پیاده سازی راحت و آسان، تنوع رنگ بالا و افزایش بار و وزن زیبایی و جذابیت بصری ساختمان، از دیگر مزایای قابل توجه سقف های کاذب تلقی می گردد.

2- معایب

کاهش ارتفاع فضا، از مهم ترین معایب سقف کاذب به حساب می آید. از آنجایی که این پوشش غالبا در زیر سقف اصلی سازه نصب و به بهره برداری می رسد، موجب کاهش ارتفاع فضای مورد استفاده می شود. نیاز به مراقبت و نگهداری بالا و طول عمر کوتاه، از دیگر معایب این سازه ها می باشد.

همچنین، در طی گذشت زمان و نفوذ و جمع شدن آلودگی ها بر روی سقف، به تدریج سطح سقف غبار گرفته و دچار تغییر رنگ می شود. مقاومت و استحکام سقف کاذب به نسبت سقف اصلی پایین تر و کمتر می باشد. به همین جهت، در برابر عوامل خارجی و محیطی و بروز حوادث طبیعی، احتمال خرابی و آسیب دیدن این پوشش وجود دارد.

احتمال ترک برداشتن در اثر گرما و ایجاد تغییرات فیزیکی در سقف به علت رطوبت و نوسانات دمایی، دیگر معایب سقف های کاذب را در بر می گیرد.

 

مزایا و معایب سقف کاذب چیست؛ کاربردهای آن

مهم ترین موارد کاربرد سقف کاذب چیست؟

سقف کاذب متناسب با نوع و مدل، در بسیاری از سازه ها و پروژه های ساختمانی و مسکونی، در طیف وسیع و گسترده ای مورد استفاده واقع می شود. سقف های کاذب رابیتس، کناف، پنل های پیش ساخته گچی، سقف های کاذب از نوع گریلیوم، چوبی، آکوستیک، آلومینیومی و ترکیبی، برخی از مدل های رایج سقف های کاذب به شمار می روند.

وشش های مدل گریلیوم در ساختمان های پرجمعیت و متروها، بسیار کاربرد دارند.

از جمله کاربردهای سقف کاذب می توان به استفاده از آنها در سقف های کاذب آلومینیومی در بیمارستان ها، فرودگاه ها، فضاهای اداری و استخرهای از نوع سرپوشیده اشاره کرد.

همچنین، سقف های از نوع آکوستیک، برای اماکن پر سروصدا مانند همایش ها، تالارها و سینماها، مناسب و مفید می باشند. ضمنا، پوشش های از نوع رابیتس در فضاهای مسکونی، کاربرد فراوان دارند.

مجموعه آهن هایپر ارائه دهنده کلیه مقاطع فولادی باکیفیت از جمله انواع تیرآهن، میلگرد، انواع نبشی، ناودانی، انواع پروفیل ها و … می باشد. شما عزیزان می توانید محصول مورد نظر خود را از فروشگاه آهن هایپر به نشانی اینترنتی https://ahanhyper.com/ تهیه نمایید و از آن در کاربرد های مدنظر خود بهره مند شوید. در صورتی که با این مقاطع آشنایی کامل ندارید می توانید از مشاوره های رایگان کارشناسان خبره مجموعه آهن هایپر بهره ببرید.

برای مشاوره رایگان با کارشناسان خبره ما در آهن هایپر و راهنمایی برای خرید با مناسب ترین قیمت با شماره زیر تماس بگیرید

021-72025

مقالات مرتبط :

نحوه اجرای زیرسازی سقف کاذب

 

https://ahanhyper.com//?p=4400

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *