امروز : جمعه 19 آوریل 2024

[smartslider3 slider="2"]

پروفیل upvc چیست؟

پروفیل upvc جزء بهترین و مناسب ترین مواد اولیه در ساخت درب و پنجره ها می باشد که شاخصه اصلی این پروفیل زیبایی و استحکام می باشد.

همچنین انعطاف پذیری، سبک بودن، عایق بودن در برابر حرارت و عدم اشتعال، مقاومت بالا و … باعث شده است تا پروفیل upvc جایگزین مناسبی برای آلیاژهای فلزی و غیرفلزی در صنعت درب و پنجره سازی شود. در ادامه می خوانید؛ پروفیل upvc چیست؟ انواع آن و غیره را مورد بررسی قرار می دهیم. با ما همراه باشید.

پروفیل upvc چیست؟

پروفیل یوپی وی سی یکی از انواع پروفیل های پر کاربرد می باشد که در ساختمان سازی به ویژه در تولید درب و پنجره مورد استفاده قرار می گیرد. بهتر است بدانید از این محصول برای جلوگیری از هدر رفتن انرژی در ساختمان ها استفاده خواهد شد.

توجه داشته باشید هزینه نگهداری پایین و همچنین طول عمر مفید طولانی محصول با حفظ سندهای اولیه باعث شده است تا در این سال ها استفاده از این پروفیل در ساختمان سازی رواج پیدا کند. توجه داشته باشید پروفیل یو پی وی سی علاوه بر ساختمان سازی در لوله های انتقال آب نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد که جایگزین مناسبی برای لوله های چدنی شده اند.

همانطور که می‌دانید پروفیل یا قوطی یکی از پرکاربردترین محصولات فولادی می باشد که در صنایع مختلف از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. از جمله کاربرد این پروفیل را می‌توان در ساخت اسکلت و ستون های ساختمان، ساخت نرده ها، چهارچوب، درب و پنجره و … اشاره کرد. پروفیل ها در دو نوع صنعتی و ساختمانی تولید و روانه بازار می شوند.

 

پروفیل upvc

 

مواد تشکیل دهنده پروفیل  UPVC

پروفیل upvc از مواد مختلفی تشکیل می شود که ترکیب این مواد با یکدیگر باعث شده است پروفیل با کیفیتی را تولید و روانه بازار کند. برخی از مواد تشکیل دهنده پروفیل یو پی وی سی عبارتند از:

پرکننده ها: سختی سطح پروفیل توسط این ماده می باشد.

روان کننده ها: روان کننده هایی که در پروفیل مورد استفاده قرار می گیرد باعث ایجاد سطح صاف و شفاف می شود.

رنگدانه سفید: رنگدانه سفید یا دی اکسید تیتانیوم در ساخت پروفیل یو پی وی سی استفاده می‌شود که باعث افزایش شفافیت پروفیل خواهد شد.

پایدار کننده های حرارتی و تابشی: یکی از مواد تشکیل دهنده پروفیل یو پی وی سی؛ پایدارکننده های حرارتی و تابشی می باشد. این تثبیت کننده ها باعث افزایش مقاومت پروفیل در برابر حرارت خواهد شد و تغییر رنگ آن در برابر نور خورشید جلوگیری می‌کند.

بهبود دهنده مقاومت در برابر ضربه: این بهبود دهنده ها باعث بالارفتن مقاومت پروفیل در برابر ضربه و فشار خواهد شد یکی از مواد تشکیل دهنده پروفیل یو پی وی سی می باشد.

نحوه تولید پروفیل یو پی وی سی

در ادامه مبحث پروفیل upvc چیست؟ باید ذکر کنیم که فرایند تولید این پروفیل در دو مرحله انجام می‌شود. در مرحله اول میکس مواد اولیه انجام شده و مرحله دوم اکسترود مواد می باشد. در ادامه فرآیند تولید پروفیل یو پی وی سی را شرح می دهیم.

میکس مواد اولیه پروفیل یو پی وی سی در میکسر

در این مرحله پس از آماده سازی ترکیبات معمولاً توسط میکسر مواد اولیه با یکدیگر ترکیب و مخلوط می شود. نکته مهمی که باید مد نظر قرار دهید این است که در هنگام مخلوط مواد باید به دمای میکسر توجه داشته باشید. پس از مخلوط کردن مواد ترکیب شده توسط لوله به مخازن انتقال داده خواهد شد.

مواد اولیه تولید پروفیل در مدت زمان ۱۶ تا ۲۴ ساعت برای از بین بردن الکتریسیته ساکن و هم دما شدن مواد با دمای محیط در مغازه باقی خواهد ماند. پس از میکس مواد اولیه به صورت کاملا اتوماتیک دستگاه اکسترودر انتقال پیدا خواهد کرد.

موارد استفاده از چرخ دنده های حلزونی در دمای مشخص به سمت جلو حرکت می کند. توجه داشته باشید در طول مسیر خمیری یکسان به دست خواهد آمد که هیچگونه خلل و فرجی در آن وجود ندارد. در برخی موارد پروفیل نیاز به رگلاژ و بررسی دارد که توسط افراد متخصص مورد بررسی قرار می گیرد.

مرحله دوم استروژن مواد اولیه تولید پروفیل یو پی وی سی

بهتر است بدانید دستگاه اکسترودر با حرکات دوران مواد اولیه را به سمت قالب هدایت خواهد کرد. خمیری که تشکیل شده است با فشاری که از چرخ دنده ها دریافت می کند از قالب پروفیل بسته شده در اکسترودر خارج خواهد شد که درجه حرارت تقریبی آن ۲۰۰ درجه سانتی گراد می باشد.

توجه داشته باشید قالب ها با توجه به نوع پروفیل ساخت متفاوت و مختلفی دارند. تثبیت شکل پروفیل یو پی وی سی پس از خروج پروفیل اکستروژن به خاطر دمای بالای آن تغییر شکل امکان دارد و تثبیت ساختار پروفیل را به همراه دارد.

بنابراین وارد مرحله خنثی‌سازی کالیبراتور خواهد شد که پس از تثبیت شکل اولیه پروفیل این محصول از آب خنک استفاده کرده و پروفیل کاملاً تثبیت خواهد شد که شکل دائمی آن ایجاد می شود.

تمامی حرکات پروفیل پس از اکستروژن توسط غلتک های کشنده انجام خواهد شد. سپس آب اضافی باقی مانده بر روی پروفیل توسط دمنده های تعبیه شده بعد از واتر تانک خشک شده و اطلاعات پروفیل مثل تاریخ و ساعت دقیق، برند و … توسط جت پرینتر برای پروفایل چاپ خواهد شد. در انتها نیز مرحله بسته بندی و چسباندن لیبل بر روی پروفیل انجام می شود.

 

پروفیل upvc

 

مزایای پروفیل یو پی وی سی

  • برخورداری از دوام و استحکام بالا
  • برخورداری از عایق مناسب در برابر نفوذ گرد و غبار
  • دارای مقاومت در برابر نفوذ آب باران
  • کاهش هزینه مصرف انرژی
  • کاهش آلودگی صوتی
  • دارای قابلیت غیر قابل اشتعال و آتش سوزی
  • دارای قابلیت نصب انواع یراق آلات
  • دارای قابلیت نصب شیشه های چند جداره
  • برخورداری از قابلیت بازیافت
  • عدم ایجاد آلودگی زیست محیطی
  • سهولت و سرعت در نصب
  • برخورداری از مقاومت بالا در برابر پوسیدگی و زنگ زدگی و اکسیداسیون

آهن هایپر ارائه دهنده انواع پروفیل های یو پی وی سی می باشد. شما بازدیدکنندگان گرامی می ‌توانید از طریق وب سایت https://ahanhyper.com/ جهت تهیه انواع پروفیل ها از جمله پروفیل UPVC اقدام نمایید و این محصول را با کیفیت بالا تهیه کرده و از آن بهره مند شوید.

برای مشاوره رایگان با کارشناسان خبره ما در آهن هایپر و راهنمایی برای خرید با مناسب ترین قیمت با شماره زیر تماس بگیرید

۰۲۱-۷۲۰۲۵

مقالات مرتبط:

پروفیل چیست؟ با فرایند تولید پروفیل آشنا شوید

عوامل موثر در قیمت پروفیل کدام است ؟

https://ahanhyper.com//?p=18979

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *